Mijn favorieten

Contactformulier

Welkom op de website van Straatman Makelaardij!

Denkt u erover uw huis verkopen?
 Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. In een persoonlijk gesprek kunnen we onze dienstverlening afstemmen op uw wensen. Straatman makelaardij is een plaatselijke onderneming, waardoor alle medewerkers goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden op de lokale markt. Dit zou u als verkopers enorm kunnen helpen bij de begeleiding en verkoop van uw woning!
 

Heeft u een leuke woning gezien? We plannen graag een bezichtiging voor u. Weet u nog niet precies wat uw woonwensen zijn? Samen met u kunnen we op zoek gaan naar de ideale woning. Ook kunt u zich bij ons vrijblijvend inschrijven als zoeker, waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod. 
 

Daarnaast helpen wij u ook graag met taxaties die aan alle eisen voldoen en bieden we begeleiding bij de keuze voor de juiste hypotheek. Als gecertificeerd NVM makelaar met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we u op alle vlakken van dienst zijn.
 

Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan de Teylerstraat in Losser, midden in het centrum. Ons kantoor is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.30.
 

U bent van harte welkom!
 

Oscar, Ellen, Sandra, Thilde & Mart


 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Straatman Makelaardij

LOSSER

Teylersstraat 3
7581 AH Losser
053-5369000
053-5369001
KvK nummer: 08145712