Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwnummer (Bouwnummer 66) in Losser 7581

Bouwnummer (Bouwnummer 66)

7581 Losser
Koopsom € 232.500,- v.o.n.

Omschrijving

Deze eengezinswoningen in Losser zijn verdeeld over een rijtje van 5 en een rijtje van 4. Alle woningen van type Brunel zijn 5,40 meter breed en 9,54 meter diep. In de basis hebben deze woningen een mooie ruimte voor de keuken aan voorzijde en is deze lekker licht door de aanwezige ramen. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd. Alle woningen worden compleet aangeboden. Zo hebben de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Deze eengezinswoningen in Losser zijn verdeeld over een rijtje van 5 en een rijtje van 4. Alle woningen van type Brunel zijn 5,40 meter breed en 9,54 meter diep. In de basis hebben deze woningen een mooie ruimte voor de keuken aan voorzijde en is deze lekker licht door de aanwezige ramen. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd. Alle woningen worden compleet aangeboden. Zo hebben de woningen in de basis sanitair en tegelwerk in zowel de badkamer als in het toilet, krijgt u een keukencheque en is de woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond en verdieping en een luchtwarmtepomp. Tot slot beschikt deze woning over een handige trapkast en een berging in de achtertuin.

Deze fraaie woningen worden zéér compleet aangeboden:

- Super duurzaam en klaar voor de toekomst! (EPC = 0)
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
- Inclusief houten berging

Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kun je alle kanten op. Binnen 10-15 minuten ben je al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 232.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 113 m² Inhoud 416 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Zonnecollectoren Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 50 m² (10.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring