Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Grimberge in Losser 7581

Grimberge

7581 Losser
Koopsom € 235.000,- v.o.n.

Omschrijving

Mooie ruime kavel, gelegen aan de rand van het nieuwe uitbreidingsplan De Saller IIC gelegen. Het kavel met ruime bebouwingsmogelijkheden is maar liefst 719 m² groot!

De nieuwbouwwijk de Saller is gesitueerd aan de noordzijde van de kern Losser en omvat de gefaseerde bouw van circa 300 woningen. Een groot deel van de nieuwbouwlocatie is inmiddels gerealiseerd dan wel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Mooie ruime kavel, gelegen aan de rand van het nieuwe uitbreidingsplan De Saller IIC gelegen. Het kavel met ruime bebouwingsmogelijkheden is maar liefst 719 m² groot!

De nieuwbouwwijk de Saller is gesitueerd aan de noordzijde van de kern Losser en omvat de gefaseerde bouw van circa 300 woningen. Een groot deel van de nieuwbouwlocatie is inmiddels gerealiseerd dan wel in aanbouw, te weten De Saller fase 1 en 2b en de Havezatensingel. De fase die nu in ontwikkeling is gebracht is fase 2C, deze voorziet in de realisatie van circa 87 woningen, dit zijn zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kap woningen en rijenwoningen, waarbij de mogelijkheid bestaat om woningen levensloopbestendig uit te voeren. Een wijk voor starters, gezinnen en senioren!

Het wordt een mooie, ruimt opgezette groene wijk waarin de hoofdstructuren bestaan uit gebogen lijnen, geen lange herhaling van rijenwoningen maar afwisselend rijen-, dubbele en vrijstaande woningen.

• Ruime bebouwingsmogelijkheden, zie voor meer informatie https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer
• Aan de rand van het nieuwbouwplan De Saller IIC, het nieuwste uitbreidingsplan van Losser, met de wijk-ontsluitingsweg de Havezatensingel
• Nabij uitvalswegen Oldenzaal en Enschede
• In de directe omgeving van het buitengebied
• Op korte afstand van diverse basisscholen

Dus wilt u vrijstaand wonen en uw eigen droomhuis bouwen? Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren! U bent vrij in het ontwerp van de woning binnen de kaders van de voorschriften en eisen van de Gemeente Losser, bestemmingsplan "Losser dorp".
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 235.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 719 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring