Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Losser 7581

Type Lijsterbes De Saller II-B

7581 Losser

Omschrijving

Bent u op zoek naar een royale woning in Losser op De Saller? Dan is type Lijsterbes iets voor u! Deze woning is namelijk 10,74 meter diep, 6,22 meter breed en kent door zijn u-plattegrond volop mogelijkheden. De woningen worden aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, een keukencheque en een aangebouwde berging.

Indeling Lijsterbes
...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 344.500,- tot € 359.500,- Gebruiksoppervlakte 150 m² t/m 161 m² Inhoud 599 m³ t/m 646 m³ Perceeloppervlakte 285 m² t/m 291 m² Aantal kavels 4 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een royale woning in Losser op De Saller? Dan is type Lijsterbes iets voor u! Deze woning is namelijk 10,74 meter diep, 6,22 meter breed en kent door zijn u-plattegrond volop mogelijkheden. De woningen worden aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, een keukencheque en een aangebouwde berging.

Indeling Lijsterbes (erker):

Begane grond: in de basis is de woonkamer aan de straatzijde gesitueerd, deze is heerlijk licht door het raam in de zijgevel en de fraaie erker. De achterzijde van de woning biedt ruimte voor uw toekomstige droomkeuken. De keuken staat in directe verbinding met de tuin. In de hal vindt u de toiletruimte welke is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
Tot slot is de woning voorzien van een berging, zo heeft u voldoende ruimte voor uw fietsen en tuingereedschap.

Indelingsopties begane grond:
Droomt u van een extra grote woonkeuken waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt koken en heerlijk kunt ontspannen? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter en verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren. Zo creëert u volop verbinding tussen uw ruime woonkeuken en uw tuin. Dat is optimaal genieten!

1e Verdieping en zolder
De verdieping biedt drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede wandtoilet. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook dat is mogelijk. De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor een mooie werkplek of kan fungeren als handige opbergruimte. Daarnaast worden hier de technische installaties geplaatst en vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine.

Indeling Lijsterbes (accent):
Begane grond: kavel 59 en 62 van type Lijsterbes hebben in de basis een accent in de voorgevel. Dit betekent een fraaie uitstraling aan de buitenzijde en een zeer riante woonkamer. Het accent zorgt namelijk voor 60 centimeter meer diepte over vrijwel de gehele breedte van de woning. Daarnaast beschikt deze woning aan de tuinzijde over een mooie ruimte voor uw toekomstige keuken. De deur in de achtergevel zorgt voor directe verbinding met uw tuin. In de hal vindt u net
zoals bij kavel 60 en 61 de toiletruimte voorzien van sanitair en tegelwerk. Tot slot beschikt de woning ook over een fraaie gemetselde berging.

Indelingsopties begane grond:
Deze woningen zijn in de basis al heerlijk ruim maar uiteraard zijn er volop mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een verlenging van 1,20 of 2,40 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. De openslaande deuren aan de tuinzijde zorgen voor nog meer verbinding tussen uw woonkamer en tuin.

Verdieping en zolder:
Ook op de verdieping zorgt het accent voor extra ruimte en speelse indelingsmogelijkheden in de voorste twee slaapkamers. Ook op de zolder zorgt het accent voor meer ruimte en extra lichtinval. Dit maakt de zolder een prettige ruimte met vele mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld met gemak een fraaie werkplek creëren. Net zoals op de zolder van de andere woningen worden ook hier de installaties geplaatst en vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:

- moderne architectuur met herkenbare details
- zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden
- lage energielasten door toepassing van zonnepanelen
- standaard met aangebouwde stenen berging
- volop mogelijkheden
- heerlijk wonen in het dorp Losser
- een keukencheque ter waarde van € 3.500,-
- badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 344.500,- - € 359.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 150 m² t/m 161 m² Inhoud 599 m³ t/m 646 m³ Perceeloppervlakte 285 m² t/m 291 m² Aantal kavels 4 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.