Straatman Makelaardij

Teylersstraat 3
7581 AH Losser
Tel: 053-5369000
info@straatmanmakelaardij.nl
Dinkelstaete Koopaanneemsom € 285.000,- tot € 499.500,-
 in Losser 7581

Omschrijving

De appartementen zijn in verkoop en u kunt zich nu definitief inschrijven tot en met 29 maart 2020. U kunt zich vanwege de Corona-uitbraak alleen digitaal inschrijven. De volgorde van binnenkomst van formulieren is NIET van belang. Alle verkoopdocumentatie, zoals de brochure, plattegronden en verkoopprijzen zijn ook op de website www.dinkelstaete.nl te bekijken en te downloaden. 

Heeft u vragen over de appartementen of hulp nodig bij het online inschrijven? Straatman Makelaardij staat voor u klaar: 053-5369000 of via mail info@straatmanmakelaardij.nl

*****


Wilt u modern wonen in een appartement van 84 m² tot 144 m²? En dan ook nog vlakbij het gezellige dorpscentrum van Losser? Het plan voor deze centrale toplocatie is nu volledig vernieuwd en herzien. Op de hoek van de Oldenzaalsestraat en de Lutterstraat komen circa 22 moderne, drie- of vierkamerappartementen. Lijkt het u wat om op deze fijne plek te wonen?

Dinkelstaete heeft alles in huis om comfortabel te wonen. Dit kleinschalige appartementengebouw ligt op een toplocatie in Losser. Met het centrum nabij, maar ook niet ver van de unieke natuur langs de Dinkel. De ruime drie- en vierkamerappartementen variëren in oppervlak van 85 tot 100 m², de penthouses zijn zelfs 145 m². Elk appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats, een eigen inpandige berging, een groot balkon, eigen terras of dakterras. De verdiepingen zijn bereikbaar met een ruime lift. De stijlvolle bouw, een warme steensoort en gezamenlijke tuin rondom het gebouw geven Dinkelstaete allure.

Comfortabel wonen, nu en in de toekomst
Wanneer u een woning koopt, doet u dat met de wens daar vele jaren met plezier te kunnen wonen. Dinkelstaete is goed voorbereid op de toekomst. Zo zijn alle appartementen gelijkvloers en voorzien van de nieuwste installaties, zodat u comfortabel en milieubewust kunt wonen.

Genieten van de zon en groen
Elk appartement is voorzien van een een terras op de begane grond, balkon of dakterras. Zo heeft u altijd een eigen plekje om te genieten van de zon en de frisse buitenlucht. De terrassen op de begane grond grenzen aan groen, dat net als het gemeenschappelijk binnenterrein eigendom is van de VVE. Dat betekent dat u uitzicht heeft op groen, zonder zelf te hoeven spitten in de aarde.

Duurzaam
Alle woningen in Nederland worden in de toekomst zonder aardgas verwarmd, daarom is Dinkelstaete nu al volledig gasloos gebouwd. De appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Ze worden verwarmd door middel van een comfortabele vloerverwarming en zijn uitstekend geïsoleerd. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor het wooncomfort én de portemonnee.

Parkeren
Aan de achterkant van het appartementengebouw ligt een beschutte parkeerplaats. Voor ieder appartement is er een eigen parkeerplek. Zo heeft u de auto altijd dicht bij huis en hoeft u nooit ver te lopen met uw boodschappen. Via de achteringang van Dinkelstaete komt u direct bij de lift en het trappenhuis.

Veiligheid
Zowel overdag als ‘s avonds kunt u zich veilig voelen in Dinkelstaete. Het parkeerterrein en de galerijen worden goed verlicht. Het hele gebouw, inclusief de algemene ruimtes en bergingen, zijn alleen toegankelijk voor bewoners. Alle bergingen bevinden zich aan de binnenzijde van het gebouw, die u ook kunt bereiken via het trappenhuis. U hoeft dus niet buiten langs! Uw eigen appartement wordt uitgerust met rookmelders en beschikt over inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dat is nog eens zorgeloos, veilig en comfortabel wonen!

Ruimte en uitzicht in uw eigen penthouse
De twee penthouses vormen samen de bovenste woonlaag van Dinkelstaete. Met een oppervlakte van maar liefst 145 m2, drie slaapkamers en twee badkamers biedt het appartement volop ruimte voor uzelf, logees en uiteenlopende hobby’s. Op het riante dakterras kunt u genieten van de zon en heeft u een mooi uitzicht over de nabije omgeving en het centrum van Losser.

Een eigen berging
Elk appartement beschikt over een inpandige berging op de begane grond van het gebouw. De berging is zowel te bereiken via het trappenhuis als via een toegangsdeur die direct naar buiten leidt.

Inclusief complete badkamer
De appartementen van Dinkelstaete worden opgeleverd met een complete badkamer. Voor de penthouses zijn dit zelfs twee complete badkamers. Dat betekent dat u vanaf de allereerste dag in uw appartement kunt genieten van strak betegelde wanden en uitstekend sanitair. Wilt u nog meer luxe? Dan heeft u de mogelijkheid om uw badkamer uit te breiden met diverse extra’s.

Vloerverwarming in het gehele appartement
Uw appartement of penthouse wordt standaard geheel voorzien van vloerverwarming. Dat betekent dat u altijd een constante en comfortabele binnentemperatuur hebt.

Kortom van alle gemakken voorzien!
Een nieuwbouwappartement heeft vele voordelen te opzichte van bestaande bouw. Het is in te richten naar eigen smaak en wensen, zeer goed geïsoleerd, en van alle moderne gemakken voorzien. Dat is nog eens zorgeloos en comfortabel wonen!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 285.000,- - € 499.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 84 m² t/m 144 m² Inhoud 255 m³ t/m 432 m³ Start Verkoop 19-03-2020 Aantal kavels 22 Vrij 22 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement